Ei mitään fiksua mutta edistyksellistä kyllä // Nothing Smart But Kinda Progressive

15.08.2013 - 14:54 / Karva.


Olin tiistaina koululla työstämässä jotain pikkutuhmaa materiaalia, kun luokkaan puski terhakkaasti ryhmä tämän syksyn uusia opiskelijoita. On orientaatioviikko joten näitä mussukoita on joka paikka täynnä. Paniikissa siinä säädin kuvia pois näytöltä, kun toisaalta olisin voinut toimia toisinkin:

// So I was at school on Tuesday and fiddled with some naughty imagery until this year’s new students came flooding in. It’s the orientation week so the place is full of these munchkins. So there I was, panic- stricken and trying to hide the pictures when I just could have dealt the situation in a whole different way:

(- ” I’ve got a PEENUS here on my monitor.”        *new students*)

No en sit kuitenkaan niin tehnyt, mutta ihan kiva mielikuvahan siitä syntyi. // Well I didn’t, but it’s a nice image isn’t it?

Illalla menin piirtämään muiden tamperelaisten kynänpyörittelijöiden kanssa ja keskustelu eteni varsin edistyksellisiin sfääreihin. // In the evening me and and a handful of other pencil eaters got together for a drawing session and the conversation got surprisingly deep and progressive.

 

 

( – What have you guys drawn so far? – Well I drew this peenus scenario and also some man boobs. Not gonna show ’em because it’s not everyone’s thing.)

 

(- What?  – Why would anyone dislike man boobs? – Well there are plenty of people out there who don’t like the idea, it’s too confusing! – But they’re so nice! – Well aren’t we fucking progressive!)

 

Kategoria: Luokittelematon.
Tagit: , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Avainsanat

Arkistot

Linkit