Mielenilmaus TAMKin kuvataiteen koulutusohjelman säilyttämisen puolesta

6.05.2013 - 17:51 / Karva.TAMKkin kuvataiteen koulutusohjelma on siis lakkautusuhan alaisena, taas kerran. Edellinen uhkaus annettiin vuonna 2006. Säästöjä on pakko tehdä, se on tässä talouden tilanteessa selvää. Koulutusohjelman lakkauttaminen ei kuitenkaan saisi olla ensimmäinen säästökeino, vaan vasta se kaikkein viimeisin jos mikään muu ei auta. Mielenilmaisun tarkoituksena on muistuttaa, millainen valtti kuvataiteen ohjelma on ollut TAMKille ja mikä häpeä se on, jos suurella vaivalla perustettu kuvataiteen oppilaitos hävitetään. Samassa giljotiinissa ovat kirkkomusiikin, ensihoidon sekä laboratorioanalytiikan koulutusohjelma, taistelutahtoa myös heille. 

Mielenilmaus pidetään Tampereella keskiviikkona 8.5., kulkue lähtee Finlaysonin kampukselta kello 13:00 ja jatkaa sieltä Keskustorin kautta kohti Kuntokadun kampusta.

Jos et ole vielä allekirjoittanut adressia, tässäpä suora linkki: http://www.adressit.com/tamkin_kuvataiteen_koulutusta_ei_saa_lopettaa#form

 

 

 

Kategoria: Luokittelematon.
Tagit: , , , ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Avainsanat

Arkistot

Linkit